Een wereld van geschenken

zondag 18 december 2011 – Het is hoofdbrekend piekeren om voor iedereen een leuk cadeau te vinden. Voor de miljoenen kinderen over de hele wereld die niet tot over hun oren in leuke kleding of speelgoed zitten, is het een stuk makkelijker om het verschil te maken. Dat kan dankzij Unicef Happy Pack.

Unicef bedacht cadeautjes voor kinderen in verschillende categorieën, van voeding over gezondheid, water en hygiëne tot spelen en leren en helaas ook noodhulp. De geschenkjes kunnen heel klein zijn, bijvoorbeeld schriftjes of potloden voor een hele klas. Soms helpen ze een elementaire nood te lenigen, zoals voedingspasta of vaccinaties.
Een andere keer laten ze een kind gewoon kind zijn, sprookjesboeken in de lokale talen, een voetbal of zelfs een fiets, vormen een groot geschenk.

U kunt natuurlijk zelf uitkiezen wat u aan de kinderen wil cadeau doen. Maar u kunt uw jaarlijks geschenk aan een vriend of familielid ook vervangen door een cadeau bij Unicef aan te kopen. Het is dan uw relatie die de milde gever is van het Unicef geschenk voor een kind aan de andere kant van de wereld.

, , , , ,

Nog geen reacties

Leave a Reply